Öne Çıkan Yayın

Camp için Urla'dayız.....

Resim
Ege'nin öyle güzel yerleri var ki ... Gün geçtikçe kendine hayran bırakıyor , kendini bir kez daha sevdiriyor. Bir süredir Camp gezilerine devam etsem de iş güç derken yazma fırsatı bulamadım. Bir çok yere gittim yine çok güzel yerler keşfettim ama ilk yazıyı Demircili Koyu ile başlatmak istedim.

Decathlon Fresh & Black Çadır İncelemesi

Bu Çadır bir harika ....

Gerçekten bir inovasyon ürünü , Kısa Camplar için ideal bir çadır özellikle 2 Second olan modeli ! Adından da anlaşılacağı gibi çok çabuk kurulabilmesi kamp olayı için en önemli konulardan biri tabi burada kolay kurulum çadırın taşınabilirliğini biraz azaltıyor yaklaşık 80 Cm çapında bir tepsiyi taşıyorsunuz kapalı konumdayken :) yaklaşık ağırlığı 3 kg civarında.Kılıfın içinden ek bir bağlama ipi ve yeterli sayıda kazık çıkıyor. Ürünün ilk önce Sarı ipini açıyorsunuz sonrasında Turuncu klipsleri serbest bıraktığınızda çadır kazıkları çakılabilir hale geliyor. Decathlon 'un Web sitesinde ilgili kurulum açıklamaları mevcut.

Ben 3 kişilik olanı tercih ettim ve iç hacmi oldukça tatmin edici :). Kullandığım yatak da Uyku tulumu da Decatlon'dan orada da yere yakın et kalınlığı düşük ve hızlı şişirilebilen bir yatak tercik ettim 2 kişilik bu model de oldukça başarılı. Ufak bir tüyo vereyim yatağı içeride dikey değil yatay konumlandırmanın daha verimli olduğunu gördüm :) Benim gibi 185 Cm biriyseniz ayaklarınızla çadırın dışına çıkacakmış gibi bir his oluyor aksi halde:):)

Gelelim özelliklere ; Güneş ışığını almayan özel kumaşı ve havalandırma kabiliyeti sayesinde 10 üzerinden 9 puan verebilirim bu ürüne , her anlamda çok başarılı bir tasarım . İçeriden kontrol edebildiğiniz bir arka penceresi mevcut burayı açtığınızda sirkülasyon da oldukça artıyor. Yan pencereleri de iyi tasarlanmış ancak tek eksiği yan pencerelerde sineklik bulunmaması sadece 1 puan buradan kırılabilir diye düşünüyorum.Çok sıcak olduğunda bile içeride serin kalabilmek mümkün . Genelde Çadır konusunda yazın daha büyük bir talep olduğu için doğru seçim Black &Fresh modeli olacaktır. 3 kişilik Çadır için fiyat 369 TL. 2 kişilik versiyon için yanlış hatırlamıyorsam 319 TL gibi bir fiyat var.

Çadırın toplanması da kolay aslında ilk önce biraz saçmalıyorsunuz ama sonra her şey yoluna giriyor :)Burada da önemli nokta çadırın arka penceresini tutan Mavi Klipsin takılı olması ve İçeriden ipin serbest bırakılmış olması gerekiyor. Öncebüyük bir halka şeklinde Renkler (Turuncu - Sarı ) birbirlerini karşılayacak şekile getiriyorsunuz sonra turuncu ipi kendinize çekerek büyük halkanın 8 şeklini almasını sağlıyorsunuz (Endişelenmeye gerek yok kırılacak gibi görünüyor ama kırılmıyor ).Bu sekiz şeklinin ikiye bölünen halkalarını da birbiri üzerine katlayıp Sarı renkli kordonun içine alarak kılıfına yerleştiriyorsunuz.

Tüm bu anlattıklarımın videosunu aşağıda bulabilirsiniz.



Keyifli Camp'lar...




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İzmir'de Saklı Cennet :Karagöl